Συμμετοχή στην διεθνή τουριστική έκθεση WTM Λονδίνο, Μεγ. Βρετανία 2-5 Νοεμβρίου 201 5

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, Μεγ. Βρετανία 2-5 Νοεμβρίου 2015 .

Σκοπός της παραπάνω δράσης είναι η δημιουργία νέων επαγγελματικών σχέσεων αλλά και η περαιτέρω προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στους εξειδικευμένους επαγγελματίες τουρισμού.

H έκθεση θα λάβει μέρος στον εκθεσιακό χώρο ExCel του Λονδίνου (1 Western Gateway, Royal Victoria Dock, London Docklands, E16 1 XL, στο Ελληνικό Περίπτερο EM1200 και EM1270) πληροφορίες: http://www.wtmlondon.com/.

Επιθυμία είναι ο χώρος, τον οποίο θα έχει στη διάθεση της η Περιφέρεια Πελοποννήσου, να αποτελέσει χώρο για τους επαγγελματίες στο χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού ώστε να προβάλουν τις επιχειρήσεις στους διεθνείς tour operator. Ο χώρος της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα βρίσκεται εντός του Ελληνικού Περιπτέρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με την ονομασία Mythical Peloponnese.

Προφίλ έκθεσης World Travel Market

H World Travel Market είναι μία από τις εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ολόκληρης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα διεθνώς, διεξάγεται κάθε χρόνο μέσα Νοεμβρίου στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου και κατά τις τέσσερις ημέρες που διαρκεί (Δευτέρα – Πέμπτη) στον χώρο της έκθεσης μπορούν να εισέλθουν μόνο εμπορικοί επισκέπτες (αποκλειστικά Β2Β

έκθεση), ενώ ειδικά την πρώτη ημέρα η είσοδος επιτρέπεται αυστηρώς μόνο σε όσους έχουν ειδική πρόσκληση (επίσημοι προσκεκλημένοι, Υπουργοί Τουρισμού απ’ όλες τις χώρες του κόσμου, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, προσκεκλημένοι των εκθετών).

Η διεθνής έκθεση του Λονδίνου , είναι καθαρά επαγγελματική και δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα παγκόσμιο γεγονός όπου σε τέσσερις ημέρες επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους του

τουρισμού από διάφορα μέρη του κόσμου συναντούν αντιστοίχους άλλους επαγγελματίες έτσι ώστε να διαφημιστούν, να συζητήσουν, να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες και συμφωνίες συνεργασίας με στόχο να δικτυωθούν και ν’ αποκτήσουν καλύτερες προσβάσεις στο παγκόσμιο τουριστικό κύκλωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να απευθύνεστε στο τηλέφωνο:2713-601141/16.

Οι συμμετέχοντες οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν να αποστείλουν έως τη Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 ενημερωτικό email στο invest.in.peloponnese@gmail.com με τα στοιχεία τους (όνομα σε λατινικούς χαρακτήρες, κινητό τηλέφωνο).

Η Διευθύντρια

Αγγελική Δανοπούλου

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s