ILA 2016 Air Show sto Berlin Expo Center Airport_1- 4.06.2016.

ILA Berlin Air Show στοBerlinExpoCenterAirport

Διεθνής Έκθεση Αεροπλοΐας, Αεροναυπηγικής, Αεράμυνας και Διαστήματος

με Συνέδρια στο Βερολίνο, 1- 4.06.2016.

Κυρίες και κύριοι,

η παγκοσμίως παλαιότερη και πλέον καταξιωμένη έκθεση Αεροπλοΐας, Αεροναυπηγικής, Αεράμυνας και Διαστήματος, ηILA 2016, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της από τις 1 έως τις 4 Ioυνίου 2016 στο χώρο εκδηλώσεων Berlin Expo Center Airport. Η έκταση αυτή των περίπου 250.000τ.μ. βρίσκεται δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο BERLIN BRANDENBURG AIRPORT της πρωτεύουσας.

Η ILA 2016 θα παρουσιάσει το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών όλων των τομέων αεροναυπηγικής και διαστήματος, η ILA 2016 δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους αντιπροσώπους του βιομηχανικού κλάδου, δίνεται σε όλους η ευκαιρία να απολαύσουν τα εκθέματα και ένα πλούσιο πρόγραμμα πτήσεων και παρουσιάσεων. Στο επίκεντρο της έκθεσης θα βρίσκονται επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές στο χώρο της έκθεσης, σεμινάρια και συνέδρια, συνεντεύξεις τύπου και παρουσιάσεις.

Τον επαγγελματικό χαρακτήρα της ILA 2016 τονίζουν πολυάριθμες προσφορές πληροφόρησης και μια έκθεση των πλέον σύγχρονων αεροσκαφών κάθε μεγέθους και είδους στο έδαφος και στον αέρα, που όχι μόνο δείχνουν την εξέλιξη της αεροπορίας, αλλά δίνουν και μια εικόνα των επιδόσεων και πρακτικών εφαρμογών. Οι πολλές ελκυστικές θεματικές ενότητες στις αίθουσες της έκθεσης, όπως το Διεθνές Κέντρο Προμηθευτών (ISC), αλλά και ο ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος της έκθεσης, θα συναρπάσουν το κοινό.

Με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή στα 100 χρόνια της έκθεσης έκλεισε η ILA 2014. Ρεκόρ συμμετοχής σε εκθέτες -1.203 εκθέτες από 40 χώρες- και 227.000 επισκέπτες, από τους οποίους οι 120.000 ήταν εμπορικοί επισκέπτες. Ακόμα, 3.800 εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε από 55 χώρες βρέθηκαν εκεί και κάλυψαν αυτό το παγκόσμιο γεγονός. Την έκθεση άνοιξε και αυτή τη φορά η καγκελάριος της Γερμανίας, κα Α. Μέρκελ και ο Υπουργός Συγκοινωνιών της Τουρκίας, κος Lütfi Elvan.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ΙLA 2014, ήταν το Space Pavillon, στα πλαίσια του οποίου παρουσιάστηκαν στο ευρύ κοινό, αλλά και σε επαγγελματίες του κλάδου, τα οφέλη του διαστήματος για την ανθρωπότητα. Σε περισσότερα από 60 συνέδρια , αρκετές χιλιάδες εμπειρογνώμονες αντάλλαξαν απόψεις κατά τη διάρκεια της ILA για τις τελευταίες εξελίξεις στην αεροδιαστημική βιομηχανία. Επίσης με την παρουσία της Γερμανίδας Καγκελάριου, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος ( ESA ) και Αεροπορικής Άμυνας και Διαστήματος υπέγραψαν τα πρώτα έγγραφα της σύμβασης που προαναγγέλλουν την επόμενη φάση της ανάπτυξης για την παρακολούθηση της σειράς των δορυφόρων καιρού Metop.

Η ILA 2016 περιμένει κι εσάς να ζήσετε από κοντάτη νέα τεχνολογία και τις πτήσεις του μέλλοντος.

Για πληροφορίες εκθετών και για το κόστος περιπτέρων: http://www.ila-berlin.com/ila2016/aussteller/anmeldung2016_e.cfm Ειδική έκπτωση 10% για όσους εκθέτες δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι 30 Οκτωβρίου 2015. Για κάρτες εισόδου απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Έκθεσης του Βερολίνου στην Ελλάδα, τηλ. στην Αθήνα 210 6419000,-038 και στη Θεσσαλονίκη 2310 327733. Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ila-berlin.com

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αθηνά Θεοφανίδου

Εκπρόσωπος του Εκθεσιακού

Οργανισμού του Βερολίνου για την Ελλάδα ILA2016

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s