«14η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» από 9 έως 14 Οκτωβρίου 2015

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριό μας, διοργανώνει και φέτος (για δέκατη τέταρτη χρονιά) την «14η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» από 9 έως 14 Οκτωβρίου 2015.

Ο χώρος πραγματοποίησης της έκθεσης θα είναι οι Καπναποθήκες στην Περιφερειακή οδό Καρδίτσας-Τρικάλων.

Στΐς δεκατρείς προηγούμενες Εκθέσεις συμμετείχαν περίπου 150 εκθέτες στην κάθε μια, μεταξύ των οποίων και τα Επιμελητήρια, Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης Θεσπρωτίας, Καβάλας, Κοζάνης, Κορινθίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Σερρών και Τρικάλων, οι δε επισκέπτες ξεπέρασαν σε κάθε διοργάνωση τις 50.000.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα προσωπικά όσο και για τα λουεά μέλη της Διοίκηση του Επιμελητηρίου μας, η συμμετοχή του Επιμελητηρίου σας στην’Εκθεση μας με περίπτερο.

Θεωρούμε τη συμμετοχή σας στην «14η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΡΔΪΤΣΑΣ» μια ετηχειρημαχική ευκαιρία για τα μέλη σας και μια απάντηση στο οικονομικό αδιέξοδο που ταλαιπωρεί όλους μας.

Συνημμένα θα βρείτε σχετικό ενημερωτικό υλικό για την έκθεση, καθώς και έντυπη αίτηση που πρέπει να συμπληρώσετε έγκαιρα προκειμένου να κατοχυρώσετε την συμμετοχή σας στην «14η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας».

2

Η επιμέλεια και διαμόρφωση των περιπτέρων έχει ανατεθεί στην εταιρία «ΠΡΟΒΟΛΗ EXPO».

Για κάθε πληροφορία- διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2441022301, 2431033733, fax : 24410/22238, κινητό 6972914705, email: expo(@,provoliexpo.gr, info

Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε την προσπάθεια μας όλα αυτά τα χρόνια.

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s