ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ANUGA 2015

Με χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη Δ.Ε. ANUGA 2015 που πραγματοποιείται στις 10 – 14 Οκτωβρίου 2015 στη Κολωνία στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας εξασφαλίσει χώρους σε διάφορες θεματικές αίθουσες όπως Anuga Fine Food, Drinks, Chilled and Fresh Food, Frozen Food, Bread & Bakery – Hot Beverages, Organic, Food service και Retail Tec, για την καλύτερη και πιο στοχευμένη παρουσίαση των προϊόντων σας. Για ανεξάρτητες συμμετοχές ή ιδιαίτερες κατασκευές, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε άμεσα προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο χώρο και να σας δώσουμε τις απαραίτητες προτάσεις κατασκευών βάσει των επιθυμιών σας. Τα συγκεκριμένα αιτήματα θα αντιμετωπίζονται με ξεχωριστή οικονομική προσφορά.

οργανώσει μέχρι σήμερα για το πρώτο δίμηνο του 2015, τη συμμετοχή 50 και πλέον ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς εκθέσεις WINTER FANCY FOOD SHOW, INTERNATIONAL GREEN WEEK, ISM και FRUITLOGISTICA 2015 με μεγάλη επιτυχία. Οι εκθέτες μας, μέσα από την καλαίσθητη και λειτουργική κατασκευή των περιπτέρων της GREAT που τους φιλοξένησε στο εκάστοτε εκθεσιακό γεγονός, προέβαλλαν με επιτυχία τα προϊόντα και πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό ποιοτικών επιχειρηματικών συναντήσεων.

Η εταιρεία μας συνεχίζει με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα 21 δράσεων για το 2015, που περιλαμβάνει παραδοσιακές αλλά και νέες λύσεις προβολής για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, πάντα βάσει των αναγκών και των επιθυμιών τους.

τη δυνατότητα πρόσβασης, σε νέα, και,νοτόμα εκθεσι,ακά γεγονότα όχι μόνο στην Ευρώπη, τη Αμερική, τον Καναδά, τη Κίνα αλλά καιτις Αραβικέςχώρες.

Στόχος της ομάδας μας είναι. η αποτελεσματι,κή προβολή κοα παρουσίαση των ελληνι,κών προϊόντων στη παγκόσμια αγορά. Γί?αυτό το λόγο σε κάθε εκθεσι,ακό γεγονός προσκαλούμε τους αγοραστές των κλάδων, εξασφαλίζοντας σημαντικές και ουσιαστικές συναντήσεις για τους πελάτες μας.

Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στη Δ.Ε. ANUGA αλλά καιτο υπόλοίπο εκθεσιακό πρόγραμμα μας γι,α τα τρόφιμα – ποτά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 7755080 και στο info

Με εκτίμηση Αλκιβιάδης Καλαμπόκης

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s