26η DETROP BOUTIQUE & 7η ARTOZYMA Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλασπκής, Μηχανημά των, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων

HELEXPO

,

Η γαοτρονομική παράδοση της πολυπολιτισμικής Θεσσαλονϊκης, που σποτέλεσε οτσυροδρόμι λσών και πολιτισμών και ο σύγχρονος, δυναμικός κσι εξωστρεφής κλσδος των τροφίμων-ποτών, συναντώνται από τις 26 έωςτις 29 Φεβρουαρίου 2016 οτην 26ηDETROP BOUTIQUE Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας και οτην 7ηARTOZYMA Διεθνή ΈκθεσηΑρτοποιίας, Ζαχαροπλασπκής, Μηχανημάτων, ΠρώτωνΥλών, Εξοπλισμού & ΈτοιμωνΠροϊόντων, στο ΔιεθνέςΕκθεσιακόΚέντρο Θεσσαλονίκης.

Έπειτσ από την απόλυταεπιτυχημένηδιοργάνωση της DETROP του 2015, η

DETROP BOUTIQUE έρχεται να συνεχίσει το έργο της τα ζυγά έτη δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση οτους μικρούς παραγωγούς οι οποίοι έχουν την σνάγκη προβολής και δικτύωσης των προϊόντων τους, σε ετήσισ βάση, οτις αγορές του εξωτερικού που αναζητούν το καλό, ποιοτικό και διαφορετικό ελληνικό προϊόν.

Την ϊδια στιγμή, η εκ νέου υλοποίηση της ΔιεθνούςΈκθεσηςΑρτοποιίας, Ζαχαροπλασπκής, Μηχανημάτων, ΠρώτωνΥλών, Εξοπλισμού & Έτοιμων ΠροϊόντωνARTOZYMA απαντά οτις αυξημένες ανάγκες των εγχώριων επιχειρήσεων αρτοποιίας και ζαχαροπλσοτικής, προκειμένου να ανοϊξουν δισύλους συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων.

Οι δύο εκθέσεις θαφιλοξενήσουνομσδικές αποοτολές εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, αλλσ και τα Βαλκάνια, καλύπτοντας την ανάγκη για οικοδόμηση συνεργασιών και εμπορικών επαφών.

Με βάση τσ ανωτέρω, σας καλούμε να συνδράμετε, για ακόμη μια φορά, για μισ δυνσμική εκπροσώπηση των μελών του επιμελητηρίου σας, οτη μοναδική με εξαγωγικό προσανατολισμό και έμφαση οτα ελληνικά προϊόντα έκθεση Τροφίμων-Ποτών της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΘ-HELEXPO προσφέρει έκπτωση 20% επί των αρχικών τιμών καθώς και έναν σπό τους πλέον κεντρικούς χώρους της Έκθεσης.

Ευελπιστώντας στη θετική σας ανταπόκριση, είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα αφορά στην εν λόγω έκθεση.

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s