ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2015»

Την Τετάρτη 06 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 11ης Περιφερειακής Έκθεσης Τοπικής, Παραγωγικής και Τουριστικής Φυσιογνωμίας, Εξοπλισμού Επιχειρήσεων και Κατοικίας, Ανανεώσιμων πηγών Ενέργειας, «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2015» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αργολίδας, στο κτίριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σγουρίδη παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Φώτιου Δαμούλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος, ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος, ο Δήμαρχος Άργους –Μυκηνών Δημήτριος Καμπόσος , ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Κων/νος Γκάτζιος, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Κ. Γεώργιος Καββαθάς.

Επίσης παραβρέθηκαν Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Βουλευτές και Εκπρόσωποι των κομμάτων. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών – Αστυνομικών – Λιμενικών – Υπηρεσιών και Πυροσβεστικής, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Δημοτικών Συμβουλίων Αργολίδας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Στελέχη των Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα, Πρόεδροι Αναπτυξιακών φορέων και Δημοσίων Οργανισμών, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Χορηγοί της Έκθεσης, Εκπρόσωποι Επαγγελματικών– Συνεταιριστικών και Πολιτιστικών Οργανώσεων, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου.

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φώτιος Δαμούλος τόνισε τη σημασία του θεσμού της Έκθεσης, καθώς και τον ρόλο του Επιμελητηρίου, ο οποίος είναι να στέκεται δίπλα στον επιχειρηματία, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Η έκθεση, αποτελεί ένα σημαντικό οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό γεγονός για την Αργολίδα και αναμένεται να συμβάλλει θετικά στην ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες ενώ το ωράριο λειτουργίας τις καθημερινές είναι από τις 5:30μ.μ έως τις 10:30 μ.μ. ενώ το Σάββατο και την Κυριακή η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:30 μ.μ.

Επιπρόσθετα στη μόνιμη πλέον ιστοσελίδα της έκθεσης www.argolisexhibition.gr υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις καθημερινές παράλληλες ενημερωτικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις που αφορούν σημαντικές θεματικές ενότητες όπως η Γεωργία, ο Τουρισμός, τα τοπικά προϊόντα, η κοινωνική επιχειρηματικότητα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η ανάπτυξη των εξαγωγών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Φώτιος Δαμούλος

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s