Συμμετοχή στην διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market στο Λονδ ίνο 3-6 Νοεμβρίου 2014

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο 3-6 Νοεμβρίου 2014.

Σκοπός τους είναι η δημιουργία νέων επαγγελματικών σχέσεων αλλά και η περαιτέρω προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στους εξειδικευμένους επαγγελματίες τουρισμού.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο ExCel του Λονδίνου(1 Western Gateway, Royal Victoria Dock, London Docklands, E16 1 XL, στο Ελληνικό Περίπτερο ΕΜ1200) πληροφορίες :http://www.wtmlondon.com/.

Στο περίπτερο της περιφέρειας, το οποίο θα βρίσκεται εντός του Ελληνικού Περιπτέρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με την ονομασία Peloponnese, μπορούν να φιλοξενηθούν οι επιχειρηματίες που ανήκουν στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού ώστε να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους στους διεθνείς tour operator.

Προφίλ Έκθεσης World Travel Market

Η World Travel Market είναι μία από τις εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ολόκληρης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Διεξάγεται κάθε χρόνο μέσα στο Νοέμβριο στο υπερσύχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου και διαρκεί τέσσερεις ημέρες από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Στο χώρο της έκθεσης μπορούν να εισέλθουν μόνο εμπορικοί επισκέπτες ενώ την πρώτη ημέρα η είσοδος επιτρέπεται αυστηρώς μόνο σε όσους έχουν ειδική πρόσκληση(επίσημοι προσκεκλημένοι, Υπουργοί Τουρισμού από όλες τις χώρες του κόσμου, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης και προσκεκλημένοι των εκθετών).

Η Διεθνής έκθεση του Λονδίνου είναι καθαρά επαγγελματική και δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να απευθύνεστε στο τηλέφωνο:2713-601141. (Αρμόδιος υπάλληλος κ. Κωνσταντίνος Ψυχάρης).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν ενημερωτικό email στο invest in Peloponnese με τα στοιχεία τους (όνομα σε λατινικούς χαρακτήρες, κινητό τηλέφωνο) έτσι ώστε οι αρμόδιοι να φροντίσουν για την κάρτα εισόδου.

[Εκδηλώσεις – Εκθέσεις]

141-5427 ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟ.doc

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s