Διεθνής Έκθεση «GREEK TOURISM EXPO «14»

tourismos_002Διεθνής Έκθεση «GREEK TOURISM EXPO «14» | 5 -7 Δεκεμβρίου – Metropolitan Expo, Αερ. Ελ. Βενιζέλος

Η διεθνής έκθεση «GREEK TOURISM EXPO ’14» θα παρουσιάσει όλες τις μορφές κλασσικού και εναλλακτικού τουρισμού και προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να συμμετέχουν στην έκθεση και να δημιουργήσουμε μαζί μία γιορτή για τον Ελληνικό Τουρισμό. Είναι ο ιδανικός επαγγελματικός χώρος στον οποίο εκθέτες και επισκέπτες, μέσω των Β2Β συναντήσεων, θα έχουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.

Οι Β2Β συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο μεταξύ των εκθετών και των Hosted Buyers στο πλαίσιο του Προγράμματος Μeet the Greeks του οποίου την υλοποίηση ανέθεσε η διοργανώτρια εταιρία Leadertech στην εταιρία Travel Media Applications εκδότρια των Travel Daily News ( www.traveldailynews.net) με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και με ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου επαφές σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Travel Media Applications έχει υλοποιήσει προγράμματα hosted buyers και B2B Workshops σε πολλές χώρες με ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι Hosted Buyers οι οποίοι θα ξεχωρίζουν για την επαγγελματική τους ποιότητα και δυνατότητα, θα προέρχονται από τις αγορές της Ευρώπης όπως Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, κ.λ.π., από νέες αγορές, όπως Ρωσία, Πολωνία, Ινδία και Τουρκία, από χώρες της Βαλτικής και από τις ανερχόμενες αγορές της Ασίας συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας.

GREEK TOURISM ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ.pdf

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s