Η μεγάλη διεθνής έκθεση που έχει ανάγκη η ελληνική αγορά Τρο φίμων & Ποτών!

Οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν ανάγκη -όσο ποτέ άλλοτε- την ύπαρξη και καθιέρωση στη χώρα μας μιας μεγάλης διεθνούς έκθεσης Τροφίμων & Ποτών. Μιας έκθεσης η οποία θα καλύπτει πρωτίστως τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και θα προσελκύει το σύνολο των επαγγελματιών του κλάδου (χονδρεμπόριο, super markets, mini markets, κάβες, delicatessen, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, κ.λπ.). Παράλληλα, με την φιλοξενία εκατοντάδων σημαντικών αγοραστών από το εξωτερικό, η FOOD EXPO θα καλύψει και την ανάγκη για εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ουσιαστικές b2b συναντήσεις στην ίδια τους τη χώρα και να διεισδύσουν στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

FOOD EXPO GREECE
Τρόφιμα από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον Κόσμο
για την Ελλάδα και τις αγορές όλου του κόσμου!

Η τεράστια επιτυχία που σηµείωσε η 1η FOOD EXPO GREECE έθεσε τις βάσεις για τη δηµιουργία ενός µεγάλου εκθεσιακού θεσµού για τα Τρόφιµα & Ποτά στην Ελλάδα. Η καθολική αποδοχή της FOOD EXPO GREECE από τις επιχειρήσεις του κλάδου, επιβεβαίωσε την αναγκαιότητα ύπαρξης µιας µεγάλης διεθνούς έκθεσης που θα καλύπτει τις ανάγκες όχι µόνο της εγχώριας αγοράς, αλλά και θα ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισµό των ελληνικών επιχειρήσεων Τροφίµων & Ποτών.

H FORUM AE αξιοποιώντας την 25ετή και πλέον εµπειρία της στη διοργάνωση εξειδικευµένων και επιτυχηµένων κλαδικών εκθέσεων, θα διατηρήσει -σε κάθε περίπτωση- τα υψηλά standards οργάνωσης και τον ίδιο υψηλότατο διαφηµιστικό προϋπολογισµό της έκθεσης. Παράλληλα, µε την εφαρµογή νέων στρατηγικών προσέλκυσης επαγγελµατιών επισκεπτών από την Ελλάδα, αλλά και σηµαντικών αγοραστών από µεγάλες αγορές του εξωτερικού, θα δηµιουργήσει τις προϋποθέσεις έτσι ώστε η 2η FOOD EXPO GREECE να σηµειώσει ακόµη µεγαλύτερη επισκεπτική και εµπορική επιτυχία, αντάξια των προσδοκιών όλης της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα παρακάτω links:

http://www.foodexpo.gr/d/genikes-plirofories-50.htm?lang=el&path=-1542196577

http://www.foodexpo.gr/d/food-expo-2015-31661.htm?lang=el&path=-1723212319

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s