ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧ ΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΕΔΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα Διαλέξεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας, στο Άργος.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κος Φώτης Δαμούλος άνοιξε την εκδήλωση, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και χαιρέτισε την νέα αυτή συνεργασία της ΕΕΔΕ με το Επιμελητήριο Αργολίδας. Ο κος Δαμούλος τόνισε πως σε μια δύσκολη πραγματικά συγκυρία είναι πολύ σημαντικό να εκπαιδεύονται και να καταρτίζονται άτομα ώστε να αποκτήσουν όλα τα εχέγγυα για να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς. Αποτελεί στόχο της Διοίκησης του Επιμελητηρίου να καταστεί ο θεσμός, ένα σύγχρονο κέντρο δια βίου μάθησης και ένα χρήσιμο εργαλείο για τον επιχειρηματία, τον εργαζόμενο, τον νέο που αναζητά διεξόδους επαγγελματικής αποκατάστασης. Προσέθεσε επίσης, ότι ένα ακόμα κίνητρο για κάποιον που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί το χαμηλό κόστος των διδάκτρων, που συγκαταλέγεται σε μια ακόμα επιτυχία της Διοίκησης, μιας και είναι αρκετά πιο προσιτό σε σύγκριση με τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας που διεξάγεται.

Στο πάνελ των ομιλητών συμμετείχαν τα δύο στελέχη της ΕΕΔΕ, ο διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος κος Νίκος Βλασσόπουλος και ο κος Μάκης Φιτέογλου, οι οποίοι παρουσίασαν διεξοδικά το πρόγραμμα και ενημέρωσαν το κοινό για την ΕΕΔΕ αλλά και για όλα τα οφέλη που απολαμβάνει κάποιος που θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα.

Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου και έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 500.000 στελέχη.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα παρέχει υψηλού επιπέδου επαγγελματική ειδίκευση, ενώ έχουν αποφοιτήσει 4.000 καταξιωμένα στελέχη από το 1989 που διεξάγεται. Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, σε πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ, στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που στερούνται μεν τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά διαθέτουν αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία, ιδιοκτήτες μικρών & υπό ίδρυση επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων, αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Eπιμελητηρίου epanmke.arg)

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s