Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων WindMatch 2014 στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας

Διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων WindMatch 2014 στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας

Διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων WindMatch 2014 στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας διοργανώνει στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2014 στο Αμβούργο το Enterprise Europe Network. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης «WindEnergy Hamburg 2014», η οποία πραγματοποιείται από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η επιχειρηματική αποστολή WindMatch στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών και ερευνητικών συνεργασιών, δίνοντας τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αιολικής ενέργειας, εστιάζοντας σε δύο αντικείμενα: Αιολικά πάρκα (onshore και offshore) και Τεχνολογίες υδρογόνου. Η θεματική για τα Αιολικά πάρκα αφορά σε κατασκευή ανεμογεννητριών, προμηθευτές εξαρτημάτων, νέα υλικά/επεξεργασία υλικών, εγκατάσταση αιολικών πάρκων, μελέτη και ανάπτυξη έργων, χειρισμό και συντήρηση έργων, δίκτυα μεταφοράς, χρηματοδότηση και ασφάλεια, ενώ για τις Τεχνολογίες υδρογόνου αφορά σε αποθήκευση υδρογόνου, κυψέλες καυσίμου και e-mobility.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις, καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής και να υποβάλουν το προφίλ τους. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση των συναντήσεων. Οι αιτήσεις για επιχειρηματικές συναντήσεις θα ξεκινήσουν από τις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ η επιλογή των επιχειρηματικών συναντήσεων θα ολοκληρωθεί έως τις 23 Σεπτεμβρίου, οπότε και κάθε συμμετέχων θα ενημερωθεί για το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων WindMatch 2014 είναι δωρεάν. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προμηθευτούν το εισιτήριο εισόδου τους στην έκθεση WindEnergy Hamburg 2014, όπου θα λάβει χώρα και η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, καθώς και εισόδου στην έκθεση, επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (κα Χριστιάνα Σιαμπέκου, τηλ.: 210 7273954, e-mail: schris).

Σχετικοί Σύνδεσμοι:
Πηγή: Enterprise Europe Network Hellas

Απάντηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s